Klimaatadvies in de Varkenshouderij

Bij nieuwbouw of renovatie zult u een keuze moeten maken ten aanzien van het klimaatsysteem.

  • Ons advies is onafhankelijk. Wij zoeken samen met u naar het systeem waar u het beste mee kunt werken. Wij screenen u bouwplannen ten aanzien van ventilatorkeuze. Grootte van ventilatiekanalen en plaats en uitvoering van inlaten, plafonds. Er zijn vele goede systemen, het beste systeem kiezen voor u stal is onze opdracht. Afhankelijk van u ervaringen met systemen, leveranciers en dealers kunnen wij u een juiste keuze laten nemen. Wij verzorgen voor u een klimaatsplan met aanbevelingen op maat.
  • Wij kunnen voor u na de oplevering van de klimaatsinstallatie, deze testen op functioneren en capaciteit. Wij kunnen voor u basisinstellingen opstellen, inbrengen en klimaatscurves opstellen en inbrengen. Tevens kunnen wij een verkorte handleiding samenstellen om het werken met de regelapparatuur voor u en u werknemers te vergemakkelijken.
  • Bij klimaatsproblemen kunt u meteen fors investeren in een ander systeem. U kunt ook eerst de situatie analyseren en door aanpassing problemen verminderen.
  • Wij kunnen voor u deze analyse doorvoeren en praktische oplossingen aandragen.